Bittero Spritz
 
Fedezd fel frissítő alkoholmentes italunkat, amelyet egyedi, kesernyés gyógynövények kombinációjából készítünk. Ez az ízletes keverék magában foglalja az encián gyökér, az ezerjófű, a benedekfű és az aromás levendula virágok különleges összetevőit. Az ital frissítően pezseg, így pezsdítő ízélményt nyújt.
 
Alkoholmentes frissítő italunk a tökéletes választás mindazoknak, akik egészséges és ízletes alternatívát keresnek. Remekül lehet vele nyári koktélokat készíteni, de szóda helyett egy mediterrán rozsfröccs is készíthető vele.
 
Pezsgő alkoholmentes italunk a bitterc Spritz ideális választás szomjoltásra és az érzékek élénkítésére. A finom buborékok táncolnak a nyelven, és minden kortyot pezsdítő élménnyé tesznek. Fogyaszd tisztán vagy frissítő összetevőként koktélokban és keverékitalokban. Természetes összetevőinek és a gyógynövények gondos kiválasztásának köszönhetően nemcsak kivételes ízélményt nyújt, hanem egészségügyi előnyöket is biztosít.
 
Frissítő italkülönlegességünk tökéletes választás mindennapi fogyasztásra, bármilyen alkalomra. Rendelj most, és hagyd, hogy lenyűgözzön a különleges íze és a frissítő pezsdülése. Kényeztesd magad, vagy lepd meg barátaidat és családodat ezzel az ízletes és egészséges frissítővel. Egy korty belőle elrepít egy frissítő aromák világába. Próbáld ki most, és élvezd a természet legjobbját egy pohárban!
 
Tamás Ervin