Ínyencek Csopakja – Ínyencek csomagja.

Ezzel a csomaggal a a legkifinomultabb ínyencet is könnyedén leveheted a lábáról.

A Bittero gyomorkeserűnk ami most Dubaji villágkíállításon szép sikereket arat. Egy széles közönségnek már elnyerte a tetszését. Talán most a tiédet is elfogja.

A Zöld-dió szörp. A diófa hazánkban őshonos növény, már honfoglaló magyar őseink is gyűjtögették, fogyasztották a Kárpát-medencében. A hungarikum-számba menő különlegességre eddig kevés figyelmet fordítottak, ám most egyre többen fedezik fel, és egyre népszerűbbé válik.
Nem csak finom, egészséges is! Elsősorban nem egészségügyi hatása miatt fogyasztjuk, de a zöld dió szirup figyelemreméltó C-vitamin- és vastartalommal bír, a népi gyógyászat szerint máj-, gyomor- és vértisztító, gyomorerősítő, fertőtlenítő hatású, valamint segíti a vérszegénység, levertség elleni küzdelmet is.

Ribizli mustár.  Ez a mustárkülönlegesség pikáns, gyümölcsös zamatával ünnepi ízvilágot varázsol a megszokott ételekhez. Húsok, sültkolbászok, virslik
mellé kiválló! Grillezéshez tőkéletes! Camamberhez, pástétomhoz, kacsához, halhoz, bárányhoz, kötelező.

Csopak fűszerkeverék. ragukhoz, levesekhez, sültekhez, steak-hez, grillezet zöldségekhez, salátákhoz, pácokhoz, szószokhoz, mártásokhoz, töltelékekhez, de feldobhatunk vele egy fassírozottat, bundáskenyeret, . Varázslatossá teszi a gulyás-, bablevest, körömpörköltet, pizzát, spagettit., de készíthetünk belőle egy finom teát is!

Grape Soda. (Sorry a 0,75 l mustunk elgogyott.) A szőlő valódi szupergyümölcs, ősi kulturnövényünk a civilizáció jelképévé vált.
A szőlő leve a must rengeteg káliumot, szelént, vasat, rezet, mangánt, vitaminokat és antioxidánst tartalmaz.

Ez az ajándék jól tükrözi egyediségével, hogy az ajándékozottat megbecsüljük! Biztossak lehetünk benne, hogy ebből nincs már egy a szekrény mélyén, ami magunk között szólva egy parfümmel, sállal, konyhai robotgéppel már számtalanszor előfordult.

ThinkGreen: A csomagolás újrahasznosított papírból készült, töltőanyagnak faforgácsot használunk!

Tamás természetesen más!